Acoperișuri de calitate de fiecare dată

Domino Service Timisoara

Domino Service este distribuitor de tigla ceramica Creaton si tigla metalica Roofart, Novatik si Pavaje wise

Am ales sa vindem si importam numai produse premium la preturi fara concurenta

Performante de varf cu produse de prima clasa!

Prin intermediul proceselor moderne de productie, aceste tigle sunt fabricate la o calitate perfecta prin procesul de ardere fara atingere, din cele mai bune materii prime, fara atingere, in casete de ardere plate, cat si printr-o optimizare constanta a proceselor de productie..

Variantele bogate de culori sunt oferite, bineinteles, in renumitele standarde inalte de calitate Creaton; cu un bogat luciu matasos la angoba si cu o suprafata unica, neteda in ceramica bruta, cu o rezistenta ridicata la zgarieturi si impact.

Creaton-competenta in argila!

Oferim un sistem flexibil de reduceri, astfel încât să puteți utiliza orice serviciu de care ai nevoie

Serviciile noastre

TIGLA CERAMICA CREATON MATERIALE CONSTRUCTII

Domino Service s-a ridicat incet si sigur, oferind incredere si siguranta prin serviciile si produsele de calitate. Inca de la infiintarea firmei, am pus un deosebit accent pe seriozitate, respect si corectitudine, astfel sa ne putem considera un partener serios si de incredere. Produsele noastre sunt un echilibru perfect in forma, culoare, design, proportie si rentabilitate.

logo fakro
Logo
velux logo
Tigla Creaton

Creaton-competenta in argila!

Ferestre ROTO

Echipa noastra este pregatita sa va ofere solutiile si sfaturile necesare, deoarece crezul nostru este ca “finisajele dau viata constructiei”.