Menu

Domino Service Timisoara

Domino Service este distribuitor de tigla ceramica Creaton si tigla metalica Roofart si Decra,gresie si faianta

Am ales sa vindem si importam numai produse premium la preturi fara concurenta

Domino Service Timisoara

 Am ales sa vindem si importam numai produse premium-la preturi fara concurenta.

 

Tigla Creaton

Creaton-competenta in argila!

Performante de varf cu produse de prima clasa!

Prin intermediul proceselor moderne de productie,aceste tigle sunt fabricate la o calitate perfecta prin procesul de ardere fara atingere, din cele mai bune materii prime,fara atingere,in casete de ardere plate,cat si printr-o optimizare constanta a proceselor de productie..

Variantele bogate de culori sunt oferite,bineinteles,in renumitele standarde inalte de calitate Creaton;cu un bogat luciu matasos la angoba si cu o suprafata unica ,neteda in ceramica bruta,cu o rezistenta ridicata la zgarieturi si impact.

Mai mult

Notebook

Materiale constructii *

Va mai oferim: geamuri din tamplarie PVC si ferestre de mansarda ROTO,sobe de teracota,sisteme inteligente de termoizolatie,sisteme de scurgere,adezivi pentru gresie si faianta, hidroizolatii.

Tamplarie PVC
Ferestre ROTO

Tamplarie PVC Deceuninck pentru ferestre si usi Certificatele ISO 9001 reflecta inaltul nivel calitativ prezent in fiecare etapa a procesului de proiectare si productie, reprezinta marturia perfectiunii pana la detaliu a tamplariei si sunt sustinute de caracteristicile principale ale ferestrelor si usilor termoizolante
Roto Dach- und Solartechnologie GmbH este o unitate independenta sub umbrela Roto Frank AG. Roto este in mod clar un brand pentru Germania: Mai mult de 85 la suta din produse premium vindute in aceasta tara sunt "Made in Germany"..

Domino Service Image block

Urmareste promotiile noastre!

Mai mult