Menu

Tigla metalica Roofart si Decra

Țigla metalică Umbrella Premium, produsă în România începând cu luna august 2013, întregește gama de produse realizate de compania ROOFART. Materia primă de cea mai înaltă calitate, utilajele performante și nivelul ridicat de pregătire al angajaților, sunt ingredientele unui produs menit să dureze!


Lider în producerea oțelului de duritate înaltă

Testată în condițiile aprige din Scandinavia, tabla Prelaq (Nova Matt si Matt Polyester) produsă de concernul suedez SSAB, prezintă toate calitățile și avantajele pentru un acoperiș durabil.

Natura ne oferă cele mai spectaculoase încercări. Fie că vorbim de adierea ușoară a vântului, de razele fierbinți ale soarelui, de gerul ce se impune odată cu venirea iernii sau de furia grindinei ce se revarsă la schimbarea anotimpurilor, siguranța celor dragi și trăinicia casei sunt aspectele cele mai importante pentru un cămin fericit.

Ca membra a Grupului Icopal, Decra este capabila sa ofere un pachet complet de invelitoare dintr-o singura sursa, de la tigla metalica cu acoperire de piatra naturala la sistemul pluvial, inclusiv folie anticondens si o gama completa de accesorii. 

Tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Decra

Decra ofera posibilitatea de alegere intre 6 modele de tigla metalica cu acoperire de piatra naturala, disponibile intr-o gama larga de culori.

Modulele Decra sunt gandite sa asigure un finisaj atractiv si economic pentru toate tipurile de acoperisuri cu panta de minim 10°. Un sistem complex de accesorii cu un finisaj perfect, produse in fabrica, completeaza sistemul, conferindu-i o etanseitate perfecta. O data instalat, acoperisul Decra este o solutie durabila, etansa si cu costuri de intretinere scazute.

Decra Classic Decra EleganceDecra OctavaDecra Roman

 
back to top