Menu

Home

Uncategorised

 • Written by Super User
 • Category: Uncategorised
 • Hits: 1022

Tigla metalica Roofart si Decra

Țigla metalică Umbrella Premium, produsă în România începând cu luna august 2013, întregește gama de produse realizate de compania ROOFART. Materia primă de cea mai înaltă calitate, utilajele performante și nivelul ridicat de pregătire al angajaților, sunt ingredientele unui produs menit să dureze!


Lider în producerea oțelului de duritate înaltă

Testată în condițiile aprige din Scandinavia, tabla Prelaq (Nova Matt si Matt Polyester) produsă de concernul suedez SSAB, prezintă toate calitățile și avantajele pentru un acoperiș durabil.

Natura ne oferă cele mai spectaculoase încercări. Fie că vorbim de adierea ușoară a vântului, de razele fierbinți ale soarelui, de gerul ce se impune odată cu venirea iernii sau de furia grindinei ce se revarsă la schimbarea anotimpurilor, siguranța celor dragi și trăinicia casei sunt aspectele cele mai importante pentru un cămin fericit.

Ca membra a Grupului Icopal, Decra este capabila sa ofere un pachet complet de invelitoare dintr-o singura sursa, de la tigla metalica cu acoperire de piatra naturala la sistemul pluvial, inclusiv folie anticondens si o gama completa de accesorii. 

Tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Decra

Decra ofera posibilitatea de alegere intre 6 modele de tigla metalica cu acoperire de piatra naturala, disponibile intr-o gama larga de culori.

Modulele Decra sunt gandite sa asigure un finisaj atractiv si economic pentru toate tipurile de acoperisuri cu panta de minim 10°. Un sistem complex de accesorii cu un finisaj perfect, produse in fabrica, completeaza sistemul, conferindu-i o etanseitate perfecta. O data instalat, acoperisul Decra este o solutie durabila, etansa si cu costuri de intretinere scazute.

 

 

 

 

 

 

Decra Classic

 

 

 

 

Decra Elegance

Decra Classic   Decra Elegance
Decra Classic ofera profilul si aparenta tiglelor traditionale la mai putin de o septime din greutatea acestora.   Eleganta, stil, siguranta in două 
variante de finisare: Elegance Satin si High Gloss. Ca toata gama Decra, Elegance este o tigla puternica dar usoara.
       

 

 

 

 

 

Decra Stratos

 

 

 

 

 

 

 

Decra Octava

  Decra Octava
Un design simplu, liniar si accentuat, care pe culoarea gri ofera aparenta unui acoperis de sindrila din lemn, cu caracteristici exceptionale de performanta, la doar o septime din greutatea tiglei traditionale.   Un design unghiular distinctiv, modern, cu aparenta tiglei ceramice la o greutate de sapte ori mai mica.
     

 

 

Roman Tile

   
Decra Roman    
Inspirat din aspectul acoperişurilor din zona mediteraneană, Decra Roman vine cu un profil înalt pentru o cât mai apropiată similitudine cu olanele tradiţionale. Culoarea antichizată, în degrade, accentuează această notă aparte.  
 • Written by Super User
 • Category: Uncategorised
 • Hits: 6788

Tamplarie PVC

Tamplarie PVC Deceuninck pentru ferestre si usi Certificatele ISO 9001 reflecta inaltul nivel calitativ prezent in fiecare etapa a procesului de proiectare si productie, reprezinta marturia perfectiunii pana la detaliu a tamplariei si sunt sustinute de caracteristicile principale ale ferestrelor si usilor termoizolante:.
- cea mai buna izolare termica si fonica - coeficient de transfer termic profil PVC 1.1 W/m2K.
- profile 100% ecologice , avand ca stabilizator formula Ca-Zn;
- ferestrele sunt echipate cu garnitura gri din EPDM, sudata din fabrica;.
- garantie integrala 5 ani; Rentabilitatea ferestrelor este asigurata de raportul optim dintre calitate si pret si are la baza folosirea celor mai performante solutii tehnice si a unei tehnologii de ultima ora:.
- geam termoizolant Saint Gobain - lider mondial in productia de sticla.

Fereastra este un element important al constructiei, contribuind semnificativ la aspectul estetic.
Datorita conceptiei si designului, Zendow se adapteaza usor stilului casei dumneavoastra. Componentele gamei au fost studiate in cele mai mici detalii, cu cea mai mare grija pentru unitate si armonie si au fost concepute sa asigure coerenta vizuala a ansamblului. Geometria profilelor este simpla, usor integrabila in orice stil arhitectural - de la clasic la contemporan, de la proiecte de renovare la constructii noi. Mai mult, gama larga a profilelor de finisare ofera posibilitatea gasirii unor solutii specifice de la caz la caz.

Profilul Inoutic Arcade 71

Un sistem de profile pentru ferestre bine proiectate, care se mândrește cu caracteristici deosebite și un excelent raport pret/calitate pentru a satisface toate cerințele standard ale unui stil de viață contemporan. Inoutic Arcade 71 este un produs 100% german, atat armatura, profilul pvc cat si feroneria fiind importate direct din Germania si insotite de certificate de calitate originale.
Adâncime constructivă: 71 mm
Număr camere: 5 camere
Izolare termică: Uf= 1.2 W/m2K
Izolare fonică: până la clasa de protecţie fonică 4 - 44 dB (VDI 2719)
Protecţie Antiefracţie: pănă la clasa de rezistenţă 3 (DIN V ENV 1627)
Etanşeitate la curenţi de aer/averse: până la grupa de solicitare B (DIN 18055)


Ferestre de mansarda Roto.


Roto Dach-und Solartechnologie GmbH este o unitate independenta sub umbrela Roto Frank AG. Sediul este la Bad Mergentheim in Germania. In fabrica lucreaza aproximativ 550 de angajati. La nivel european 1.200 de persoane lucreaza pentru acesta companie. Roto este in mod clar un brand pentru Germania: Mai mult de 85 la suta din produse premium vindute in aceasta tara sunt "Made in Germany".
Ne distribuim produsele noastre exclusiv prin intermediul distribuitorilor autorizati si profesionistilor din acoperis si a specialistilor in instalatii solare. Ferestre de mansarda luminatoare, accesorii ferestre - rulouri interioare, rulouri de intunecare, rulouri de semiintunecare, jaluzele, rulouri exterioare, rolete electrice, rulouri insecte.
Toata gama profesionala Roto de la ferestrele manuale pana la ferestre de mansarda electrice pentru orice tip de acoperis (tigla, tigla metalica, sindrila bituminoasa, etc) la noi o gasiti! Roto urmareste in mod constant ca intre gama sa de ferestre de mansarda si filozofia clientului sa existe o stransa legatura si anume: calitate-Premium, design profesional, performanta in parametri..
Pentru constructori si artizani ai renovarii cu experienta in ferestre de mansarda, Roto are urmatorul principiu: mai multa libertate, mai mult confort. Dupa acest principiu Roto traieste si actioneaza pentru tine.

Ferestre Velux

VELUX România comercializează ferestre de mansardă, produse de instalare, dispozitive de comandă şi control, accesorii decorative şi parasolare. Produsele VELUX disponibile în România sunt utile pentru orice fel de proiect de construcţii, clădiri noi sau renovate, publice sau private, şi sunt comercializate exclusiv printr-o reţea naţională de distribuitori specializaţi în domeniul materialelor de construcţii. 

Ferestre FAKRO

FAKRO are o ofertă generoasă de produse, care sporesc confortul şi frumuseţea mansardelor, uşurează accesul la pod sau faciliteză accesul pe acoperiş.

 • Ferestre: cu articulare mediană, cu dublă articulare, cu articulare deasupra liniei mediane, cu articulare laterală, de acces pe acoperiş, tuneluri de lumină şi ferestre de evacuare a fumului.
 • Accesorii pentru ferestre: rulouri exterioare şi interioare, jaluzele, sisteme de automatizare.
 • Scări de acces la pod: modulare din lemn, modulare metalice şi pantograf oferind o paletă largă din fiecare gamă de produse.

Fakro produce şi comercializează o paletă largă de tipuri şi dimensiuni pentru fiecare din produsele enumerate mai sus.

 • Written by Super User
 • Category: Uncategorised
 • Hits: 9308

Tigla ceramica

Creaton-competenta in argila!

     Prin intermediul proceselor moderne de productie,aceste tigle sunt fabricate la o calitate perfecta prin procesul de ardere fara atingere, din cele mai bune materii prime,fara atingere,in casete de ardere plate,cat si printr-o optimizare constanta a proceselor de productie.

          Variantele bogate de culori sunt oferite,bineinteles,in renumitele standarde inalte de calitate Creaton;cu un bogat luciu matasos la angoba si cu o suprafata unica ,neteda in ceramica bruta,cu o rezistenta ridicata la zgarieturi si impact.

        Cu accesoriile originale de la CREATON ne situam in avantaj. Astfel, acoperisul dumneavoastra nu va fi doar frumos, ci pe deasupra, perfect din punct de vedere tehnic. Cu alegerea sistemului de accesorii de la CREATON veti fi, prin urmare, intotdeauna de partea sigura.

In programul de accesorii originale de la CREATON veti gasi tot ceea ce face un acoperis intr-adevar sigur si frumos. Sisteme de parazapezi si trepte de urcare, ferestre de acces pe acoperis, precum si tuburi de aerisire din ceramica, tigle de trecere pentru panouri solare si antene. Pentru parcurgerea acoperisului, de exemplu pentru lucrari ale hornurilor, CREATON a dezvoltat sisteme de urcare, ce este caracterizat prin suprafete de rezemare sigure, anti-alunecare si care se adapteaza ideal acoperisului din punct de vedere vizual. Ferestrele de acces pe acoperis de la CREATON au caracteristici de calitate a marcii. Se recunoaste la etansarea profilului din caucicu absolut etans a pervazului si imbinarii din metal.

 Performante de varf cu produse de prima clasa!          

 

tigla-ceramica-creaton de la S.c. Domino Service S.r.l.

Creaton-legea puritatii! Materiale prime perfecte,garanteaza calitatea si puritatea. Creaton-proces de ardere fara atingere!

tigla-ceramica-creaton de la S.c. Domino Service S.r.l.

Creaton-putere inovatoare si creativitate ! Argila naturala si imbogatirea peisajelor alcatuite din acoperisuri in mod constant cu idei-acestia sunt factorii de succes de la Creaton-azi si in viitor

tigla-ceramica-creaton de la S.c. Domino Service S.r.l.

Lasati-va fascinati si inspirati de oferta vasta de produse Creaton intr-o diversitate inovativa de forme si culori

 tigla-ceramica-creaton de la S.c. Domino Service S.r.l.

Tigla cu suprafata mare pentru reabilitari

 tigla-ceramica-creaton-herzziegel de la S.c. Domino Service S.r.l.

Herzziegel-tigla faltuita, inconfundabila cu efect de opritor de zapada.

 tigla-ceramica-creaton de la S.c. Domino Service S.r.l.

Domino-tigla de acoperis neteda, cu linie dreapta

 tigla-ceramica-creaton-balance de la S.c. Domino Service S.r.l.

Balance-echilibru in forma, proportie si rentabilitate

 tigla-ceramica-creaton de la S.c. Domino Service S.r.l.

Din cele patru materii de baza: apa, aer, pamant si foc-Creaton obtine" perfectiunea pentru acoperis"; acestea fiind si singurele parti componente ale tiglei de argila pentru acoperis

 tigla-ceramica-creaton de la S.c. Domino Service S.r.l.

Estetica si longevitatea,definesc idealul inchiderii la acoperis-produsele Creaton intr-o diversitate inovativa de forme si culori

 

More Articles ...

 1. Contact
 2. Despre noi