Menu

Tamplarie PVC Deceuninck pentru ferestre si usi Certificatele ISO 9001 reflecta inaltul nivel calitativ prezent in fiecare etapa a procesului de proiectare si productie, reprezinta marturia perfectiunii pana la detaliu a tamplariei si sunt sustinute de caracteristicile principale ale ferestrelor si usilor termoizolante:.
- cea mai buna izolare termica si fonica - coeficient de transfer termic profil PVC 1.1 W/m2K.
- profile 100% ecologice , avand ca stabilizator formula Ca-Zn;
- ferestrele sunt echipate cu garnitura gri din EPDM, sudata din fabrica;.
- garantie integrala 5 ani; Rentabilitatea ferestrelor este asigurata de raportul optim dintre calitate si pret si are la baza folosirea celor mai performante solutii tehnice si a unei tehnologii de ultima ora:.
- geam termoizolant Saint Gobain - lider mondial in productia de sticla.

Fereastra este un element important al constructiei, contribuind semnificativ la aspectul estetic.
Datorita conceptiei si designului, Zendow se adapteaza usor stilului casei dumneavoastra. Componentele gamei au fost studiate in cele mai mici detalii, cu cea mai mare grija pentru unitate si armonie si au fost concepute sa asigure coerenta vizuala a ansamblului. Geometria profilelor este simpla, usor integrabila in orice stil arhitectural - de la clasic la contemporan, de la proiecte de renovare la constructii noi. Mai mult, gama larga a profilelor de finisare ofera posibilitatea gasirii unor solutii specifice de la caz la caz.

Profilul Inoutic Arcade 71

Un sistem de profile pentru ferestre bine proiectate, care se mândrește cu caracteristici deosebite și un excelent raport pret/calitate pentru a satisface toate cerințele standard ale unui stil de viață contemporan. Inoutic Arcade 71 este un produs 100% german, atat armatura, profilul pvc cat si feroneria fiind importate direct din Germania si insotite de certificate de calitate originale.
Adâncime constructivă: 71 mm
Număr camere: 5 camere
Izolare termică: Uf= 1.2 W/m2K
Izolare fonică: până la clasa de protecţie fonică 4 - 44 dB (VDI 2719)
Protecţie Antiefracţie: pănă la clasa de rezistenţă 3 (DIN V ENV 1627)
Etanşeitate la curenţi de aer/averse: până la grupa de solicitare B (DIN 18055)


Ferestre de mansarda Roto.


Roto Dach-und Solartechnologie GmbH este o unitate independenta sub umbrela Roto Frank AG. Sediul este la Bad Mergentheim in Germania. In fabrica lucreaza aproximativ 550 de angajati. La nivel european 1.200 de persoane lucreaza pentru acesta companie. Roto este in mod clar un brand pentru Germania: Mai mult de 85 la suta din produse premium vindute in aceasta tara sunt "Made in Germany".
Ne distribuim produsele noastre exclusiv prin intermediul distribuitorilor autorizati si profesionistilor din acoperis si a specialistilor in instalatii solare. Ferestre de mansarda luminatoare, accesorii ferestre - rulouri interioare, rulouri de intunecare, rulouri de semiintunecare, jaluzele, rulouri exterioare, rolete electrice, rulouri insecte.
Toata gama profesionala Roto de la ferestrele manuale pana la ferestre de mansarda electrice pentru orice tip de acoperis (tigla, tigla metalica, sindrila bituminoasa, etc) la noi o gasiti! Roto urmareste in mod constant ca intre gama sa de ferestre de mansarda si filozofia clientului sa existe o stransa legatura si anume: calitate-Premium, design profesional, performanta in parametri..
Pentru constructori si artizani ai renovarii cu experienta in ferestre de mansarda, Roto are urmatorul principiu: mai multa libertate, mai mult confort. Dupa acest principiu Roto traieste si actioneaza pentru tine.

Ferestre Velux

VELUX România comercializează ferestre de mansardă, produse de instalare, dispozitive de comandă şi control, accesorii decorative şi parasolare. Produsele VELUX disponibile în România sunt utile pentru orice fel de proiect de construcţii, clădiri noi sau renovate, publice sau private, şi sunt comercializate exclusiv printr-o reţea naţională de distribuitori specializaţi în domeniul materialelor de construcţii. 

Ferestre FAKRO

FAKRO are o ofertă generoasă de produse, care sporesc confortul şi frumuseţea mansardelor, uşurează accesul la pod sau faciliteză accesul pe acoperiş.

  • Ferestre: cu articulare mediană, cu dublă articulare, cu articulare deasupra liniei mediane, cu articulare laterală, de acces pe acoperiş, tuneluri de lumină şi ferestre de evacuare a fumului.
  • Accesorii pentru ferestre: rulouri exterioare şi interioare, jaluzele, sisteme de automatizare.
  • Scări de acces la pod: modulare din lemn, modulare metalice şi pantograf oferind o paletă largă din fiecare gamă de produse.

Fakro produce şi comercializează o paletă largă de tipuri şi dimensiuni pentru fiecare din produsele enumerate mai sus.