Cosuri de fum Schiedel

COSUL DE FUM CERAMIC Schiedel – AUSTRIA

Schiedel – liderul European pentru sisteme de coșuri de fum – este în continuă dezvoltare pentru găsirea celor mai performante sisteme de evacuare a gazelor de ardere. Astfel că, nivelul ridicat de performanţă ale coşurilor de fum Schiedel se reflectă în domeniul vast de aplicabilitate şi eficienţa maxima de funcţionare.

O sursă de căldură ce funcționează în siguranță şi este eficientă, creează nu doar un aer proaspăt în locuinţă, ci şi un confort sporit şi o calitate înaltă a vieţii, oferind siguranță și independență casei dumneavoastră.

Datorită sistemului tristrat ventilat ce defineşte structura coşurile de fum ceramice de la Schiedel, acestea prezintă o rezistenţă deosebită la condensul acid şi la şocurile termice, fiind caracterizate prin siguranţă în exploatare şi durabilitate ridicată.

Gama vastă de diametre interioare, greutatea proprie redusă, soluţia de îmbinare performantă a tubulaturii, montajul simplu şi rapid – sunt doar câteva dintre avantajele sistemelor de coşuri de fum din inox de la Schiedel. Fabricate după o tehnologie avansată, din oţel inoxidabil special, Schiedel oferă soluţia ideală pentru sursele de căldură racordate.

Punerea la dispoziţia clienţilor a unei game complete de produse pentru colectarea şi evacuarea gazelor de ardere a fost unul dintre scopurile firmei Schiedel.

Nu este nevoie să alegeți un serviciu scump când suntem aici