Ferestre de mansarda

Ferestre Velux
velux logo

VELUX România comercializează ferestre de mansardă, produse de instalare, dispozitive de comandă şi control, accesorii decorative şi parasolare. Produsele VELUX disponibile în România sunt utile pentru orice fel de proiect de construcţii, clădiri noi sau renovate, publice sau private, şi sunt comercializate exclusiv printr-o reţea naţională de distribuitori specializaţi în domeniul materialelor de construcţii. Ferestrele de mansardă pot aduce numeroase beneficii unei locuințe. De exemplu, un plus de lumină naturală, ventilarea spațiului și crearea unui spațiu de locuit atrăgător, luminos, în care întreaga familie dorește să își petreacă timpul. În afară de efectele vizibile ale schimbărilor climatice, acum trebuie să facem față și prețurilor tot mai mari la energie. De aceea economisirea energiei a devenit un aspect dominant în orice locuință. Eficiența energetică înseamnă să consumăm mai puțină energie pentru a realiza aceeași activitate sau pentru a produce același rezultat. Citește recomandările noastre despre cum să adopți un stil de viață eficient din punct de vedere energetic.

Ferestre FAKRO
logo fakro

FAKRO are o ofertă generoasă de produse, care sporesc confortul şi frumuseţea mansardelor, uşurează accesul la pod sau faciliteză accesul pe acoperiş. Ferestre: cu articulare mediană, cu dublă articulare, cu articulare deasupra liniei mediane, cu articulare laterală, de acces pe acoperiş, tuneluri de lumină şi ferestre de evacuare a fumului. Accesorii pentru ferestre: rulouri exterioare şi interioare, jaluzele, sisteme de automatizare. Scări de acces la pod: modulare din lemn, modulare metalice şi pantograf oferind o paletă largă din fiecare gamă de produse.

ferestre mansandra
Ferestre Roto
Logo

Roto Dach-und Solartechnologie GmbH este o unitate independenta sub umbrela Roto Frank AG. Sediul este la Bad Mergentheim in Germania. In fabrica lucreaza aproximativ 550 de angajati. La nivel european 1.200 de persoane lucreaza pentru acesta companie. Roto este in mod clar un brand pentru Germania: Mai mult de 85 la suta din produse premium vandute in aceasta tara sunt "Made in Germany". Ne distribuim produsele noastre exclusiv prin intermediul distribuitorilor autorizati si profesionistilor din acoperis si a specialistilor in instalatii solare. Ferestre de mansarda luminatoare, accesorii ferestre - rulouri interioare, rulouri de intunecare, rulouri de semiintunecare, jaluzele, rulouri exterioare, rolete electrice, rulouri insecte. Toata gama profesionala Roto de la ferestrele manuale pana la ferestre de mansarda electrice pentru orice tip de acoperis (tigla, tigla metalica, sindrila bituminoasa, etc) la noi o gasiti! Roto urmareste in mod constant ca intre gama sa de ferestre de mansarda si filozofia clientului sa existe o stransa legatura si anume: calitate-Premium, design profesional, performanta in parametri.. Pentru constructori si artizani ai renovarii cu experienta in ferestre de mansarda, Roto are urmatorul principiu: mai multa libertate, mai mult confort. Dupa acest principiu Roto traieste si actioneaza pentru tine.