Sindrila bituminoasa Tegola

Serviciile pentru dvs. ale companiei

Sindrile bituminoase TEGOLA

In cei peste 15 ani de existenta pe piata materialelor de constructii din Romania , TEGOLA Romania, dincolo de o definitie pragmatica, este un concept, o raportare la lumea secolului XXl, datorita proportiei perfecte intre estetic si functional, intre traditie si inovatie. Un acoperis cu adevarat deosebit, rezistent la diferente mari de temperatura, nealterabil in timp, fonoizolant, usor si in acelasi timp stabil, fara probleme speciale la montaj, fara a necesita intretinerea – acesta este acoperisul TEGOLA, disponibil in 12 modele, 58 de culori ce ofera perfecta inserare cromatica a acoperisului in orice context ambiental.

LINIA CLASICA:

Tegola Standard – ofera avantaje neegalate de rezistenta, flexibilitate la montaj, dar mai ales o gama de 13 culori diverse. Cu gama de culori propusa, Tegola Standard garanteaza perfecta incadrare cromatica a a acoperisului in orice context ambiental.

Tegola Master – datorita unei suprapuneri particulare in doua straturi laminate, propune un efect de relief tipic acoperisurilor traditionale. Cele opt culori ale gamei Master permit o perfecta incadrare ambientala. Rezultatul este o tegola foarte flexibila si usor de montat chiar si la temperaturi scazute.

Tegola Liberty – Cu acest produs Tegola Canadese garanteaza noi solutii estetice cu aceleasi caracteristici tehnice ale gamei ceramizate.

Tegola Traditional  – ofera elevate caracteristici de flexibilitate ce permit utilizarea acesteia in proiecte arhitectonice in care prin prezenta formelor curbate si a pantelor diferite se cere o solutie capabila sa se adapteze perfect formei acoperisului. Tegola Traditional propune un design caracterizat de un profil rotunjit, si o gama ampla de culori pentru perfecta incadrare a acopersului in contextul arhitectonic.

Tegola Gothik – este noua propunere Tegola Canadese pentru acoperis. Gothik raspunde eficient exigentelor realizarii unui acoperis original si de mare valoare estetica. Tonalitatea cromatica a invelitorii si gama de culori garanteaza un suport generos creativitatii.

Tegola Mosaik – cu forma sa hexagonala si tonalitate cromatica particulara, permite obtinerea unui remarcabil efect de mozaic pe acoperis. Montajul este deosebit de usor; tegolele Mosaik sunt autoadezive, ceea ce creste impermeabilitatea invelitorii. Autoaderenta totala a placilor accentueaza garantia de rezistenta in zonele cu vanturi puternice si zapada abundenta.

LINIA METALICA:

Garantia unei calitati exceptionale este data de straturile multiple din care sunt alcatuite sindrilele bituminoase cu protectie metalica Tegola. Alcatuite din 5 sau 8 straturi din materiale diferite – adeziv, pentru o fixare suplimentara, folie de cupru sau zinc-titan pentru rezistenta si frumusetea cu reflexe metalice, bitum Tia-juana HP, pentru o mai buna impermeabilizare, 2 staturi de fibra de sticla si un compound usor, pentru o rezistenta mecanica mai mare si stabilitate dimensional sporita, alaturate inca unui strat de bitum Tia-juana oxidat si unui film de polipropilena, toate alcatuiesc un sistem de acoperis de avangarda, destinat unor lucrari de prestigiu.

Din gama cuprinsa in Linia Metalica a Tegola putem aminti: Prestige Ultimetal Bronze, Prestige Ultimetal Gold, Prestige Ultimetal Natural, Prestige Ultimetal Slate, Prestige Traditional, Prestige Elite, Prestige Compact, Prestige Antique Compact, Prestige Antique Elite, Prestige Antique Traditional, Titan Zinc Compact, Prestige Gold Elite, Prestige Gold Compact, Prestige Star Elite si Prestige Star Compact.

Orice informatii suplimentare si date tehnice inclusiv gama completa de culori si accesorii le puteti gasi chiar pe site-ul producatorului

 https://www.tegola.ro/