Tigla metalica Roofart si Novatik

tigla metalica umbrella dublu modulara 825x510 1
Tigla metalica Roofart si Novatik

Țigla metalică Umbrella Premium, produsă în România începând cu luna august 2013, întregește gama de produse realizate de compania ROOFART. Materia primă de cea mai înaltă calitate, utilajele performante și nivelul ridicat de pregătire al angajaților, sunt ingredientele unui produs menit să dureze!

 

  • Lider în producerea oțelului de duritate înaltă

    Testată în condițiile aprige din Scandinavia, tabla Prelaq (Nova Matt si Matt Polyester) produsă de concernul suedez SSAB, prezintă toate calitățile și avantajele pentru un acoperiș durabil.

  • Natura ne oferă cele mai spectaculoase încercări. Fie că vorbim de adierea ușoară a vântului, de razele fierbinți ale soarelui, de gerul ce se impune odată cu venirea iernii sau de furia grindinei ce se revarsă la schimbarea anotimpurilor, siguranța celor dragi și trăinicia casei sunt aspectele cele mai importante pentru un cămin fericit.
roof art
logo novatik

Cand iti doresti exceptional, alegerea vine natural: tigla metalica din gama Novatik METAL sau tigla metalica cu acoperire de roca vulcanica din gama Novatik NATURA 

Novatik METAL – tigla metalica acoperis pentru proiecte durabile si inovatoare

Tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Novatik

Una dintre cele mai importante alegeri pe care trebuie sa le facem atunci cand ia nastere un nou produs, respectiv un nou profil de tigla metalica, alaturi de design-ul acestuia, este determinarea tipului de aliaj care se potriveste cel mai bine aplicatiei sale specifice. Avantajele recunoscute ale magneziului in aliajul ZnMg folosit la realizarea profilelor de tigla metalica din gama Novatik METAL includ un amestec unic de densitate scazuta, rezistenta specifica ridicata, rigiditate, disiparea caldurii si absorbtia vibratiilor.

De fiecare data cand alegi tigla metalica din gama Novatik METAL, produsa in fabrica noastra din Baicoi, primesti mai mult decat o invelitoare pentru acoperisul caminului tau. Cu tigla metalica Novatik, fiecare acoperis dobandeste durabilitate, eficienta si eleganta.